Fiyatı değişmeden benzine bir zam daha

Akaryakıt Ürünlerine Yapılan Zam Haberleri

Son dönemde Brent petrol fiyatlarında yaşanan yükselişler, akaryakıt ürünlerine peş peşe zam kararlarının alınmasına sebep oldu.

Sektör kaynakları, cuma gecesi benzine ve cumartesi gecesi motorine 1 TL’lik zam beklentisi içindeyken, dünkü fiyat artışlarının etkisiyle benzin zammında değişikliğe gidildi.

Benzin Zammı 1,75 TL Oldu

Yapılan değişiklikle birlikte benzin fiyatları, bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere 1,75 TL zamlanmış oldu. Brent petroldeki yükselişin devam etmesi halinde motorine de 1 TL’lik zam yapılarak güncelleme bekleniyor.

12 Haziran 2025 tarihi itibarıyla güncel akaryakıt fiyatları şu şekilde…

BENZİN

  • İstanbul (Avrupa): 46.91 TL/L
  • İstanbul (Anadolu): 46.76 TL/L
  • İzmir: 47.92 TL/L
  • Ankara: 47.58 TL/L

MOTORİN

  • İstanbul (Avrupa): 46.22 TL/L
  • İstanbul (Anadolu): 46.1 TL/L
  • İzmir: 47.42 TL/L
  • Ankara: 47.07 TL/L

Related Posts

Trump ve Musk’ı birbirine düşüren meşhur tasarı yasalaştı: Elon Musk yeni parti kurmakla tehdit etmişti

ABD Başkanı Donald Trump, kapsamlı vergi indirimleri ve harcama kesintileri içeren tasarıyı imzalayarak yasalaştırdı. Söz konusu bu tasarı ABD liderini siyasi ortağı Elon Musk’la birbirine düşürmüş, Musk yasalaşırsa yeni parti kurarım demişti. Trump …

Yankı Bağcıoğlu: ‘Uzman erbaş ve sözleşmeli erler orman yangınlarıyla mücadelede değerlendirilmelidir’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, orman yangınlarına ilişkin “Tarım ve Orman Bakanlığı ile Millî Savunma Bakanlığı’nı, gerekli yasal ve idari düzenlemeleri hızla hayata geçirerek, uzman erbaş ve sözleşmeli erlerin Orman Genel Müdürlüğü kadrolarında görevlendirilmesini sağlamaya davet ediyoruz. Bu öneri, hem yangınla mücadelede güçlü, eğitimli ve sürekli bir kadro oluşturulması hem de TSK’dan ayrılan personelin mesleki birikimlerinin topluma yeniden kazandırılması bakımından önemli bir fırsattır” dedi.

Ütücüler başkanlık çadırında görevliydi

Diyanet’in hac organizasyon talimatında isimleri geçen ütücülerin ‘Başkanlık Çadırı ve Başkanlık Çadırı Kadınlar Bölümü’ için görevlendirildiği yazıyor.

Hamas: Gazze’de ateşkes önerisini Filistinli gruplarla görüşüyoruz, nihai karar açıklanacak

Hamas, Gazze Şeridi’nde ateşkes önerisini Filistinli gruplarla görüştüğünü ve nihai kararını açıklayacağını duyurdu.

Mansur Yavaş duyurdu: İzmir’e yeni destek ekibi gidiyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yangınla mücadele kapsamında İzmir’de 4 araç ve 9 itfaiye personelinin aktif görev yaptığını, ayrıca Manisa’da 5 araç ve 8 personelin çalışmalara katıldığını belirtti.

Fatih Erbakan’dan ‘erken seçim’ çağrısı!

Partisinin İl başkanları toplantısı öncesi yaptığı açıklamada ‘erken seçim’ çağrısı yapan YRP lideri Fatih Erbakan, “Bu saatten sonra sizin yapacağınız en iyi iş, 2026 ilkbaharında seçim sandığını milletin önüne getirmektir. Yüzde 29’la orada oturamazsınız. Daha fazla milleti oyalamayın, bir an evvel bu seçim sandığını getirin” dedi.