Yunanistan’da mide bulandıran olay

3 Yaşındaki Çocuk Yoğun Bakım Ünitesine Kaldırıldı: Dehşet Verici Olay

Kandiye ili Therisos bölgesinde yaşanan vahşet dolu olay sonrasında 3 yaşındaki bir erkek çocuk ağır bir şekilde istismara maruz kaldı ve hemen PAGNI Çocuk Yoğun Bakım Ünitesi’ne kaldırıldı. Komşuların ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri harekete geçti.

Çocuğun durumu oldukça ciddi. Kafa travması, yırtılmış abdominal aort, farklı zaman dilimlerinden gelen ağır darbeler, morluklar, sıyrıklar ve yanıklar tespit edildi. Bu nedenle acil olarak entübe edilerek tedavi altına alındı.

Detaylar dehşet verici

Polis ekipleri, olayın detaylarına ilişkin bilgi verdi. 26 yaşındaki annenin ve 44 yaşındaki partnerinin cinayete teşebbüs, savunmasız bir kişiye bedensel zarar verme, teşhir etme ve aile içi şiddet gibi suçlamalarla gözaltına alındığı belirtildi. Şüpheliler Kandiye Emniyet Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Olayın soruşturması Kandiye Savcılık ve Suçları Soruşturma Müdürlüğü tarafından titizlikle sürdürülüyor. Toplumun büyük tepkisini çeken bu olayın failleri adalet önünde hesap verecekler.

Related Posts

Yankı Bağcıoğlu: ‘Uzman erbaş ve sözleşmeli erler orman yangınlarıyla mücadelede değerlendirilmelidir’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, orman yangınlarına ilişkin “Tarım ve Orman Bakanlığı ile Millî Savunma Bakanlığı’nı, gerekli yasal ve idari düzenlemeleri hızla hayata geçirerek, uzman erbaş ve sözleşmeli erlerin Orman Genel Müdürlüğü kadrolarında görevlendirilmesini sağlamaya davet ediyoruz. Bu öneri, hem yangınla mücadelede güçlü, eğitimli ve sürekli bir kadro oluşturulması hem de TSK’dan ayrılan personelin mesleki birikimlerinin topluma yeniden kazandırılması bakımından önemli bir fırsattır” dedi.

Ütücüler başkanlık çadırında görevliydi

Diyanet’in hac organizasyon talimatında isimleri geçen ütücülerin ‘Başkanlık Çadırı ve Başkanlık Çadırı Kadınlar Bölümü’ için görevlendirildiği yazıyor.

Hamas: Gazze’de ateşkes önerisini Filistinli gruplarla görüşüyoruz, nihai karar açıklanacak

Hamas, Gazze Şeridi’nde ateşkes önerisini Filistinli gruplarla görüştüğünü ve nihai kararını açıklayacağını duyurdu.

Mansur Yavaş duyurdu: İzmir’e yeni destek ekibi gidiyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yangınla mücadele kapsamında İzmir’de 4 araç ve 9 itfaiye personelinin aktif görev yaptığını, ayrıca Manisa’da 5 araç ve 8 personelin çalışmalara katıldığını belirtti.

Fatih Erbakan’dan ‘erken seçim’ çağrısı!

Partisinin İl başkanları toplantısı öncesi yaptığı açıklamada ‘erken seçim’ çağrısı yapan YRP lideri Fatih Erbakan, “Bu saatten sonra sizin yapacağınız en iyi iş, 2026 ilkbaharında seçim sandığını milletin önüne getirmektir. Yüzde 29’la orada oturamazsınız. Daha fazla milleti oyalamayın, bir an evvel bu seçim sandığını getirin” dedi.

5 yaşındaki Aslı köyünü felaketten kurtardı

Burdur’da 5 yaşındaki Aslı köyünü felaketten kurtardı, itfaiye tarafından ödüllendirildi.