THY, Pakistan’a seferlerini iptal etti

THY Yolcularına Pakistan Seferleri İle İlgili Önemli Duyuru!

Türk Hava Yolları, Pakistan seferleri ile ilgili önemli bilgileri sosyal medya hesabından yolcularıyla paylaştı.

Yapılan duyuruda, Pakistan’ın Karaçi, İslamabad ve Lahor uçuşlarına yeni düzenlemelerin geldiği ve yolculara sağlanan haklara dair detaylar paylaşıldı.

7 Mayıs 2025 tarihinden önce satın alınmış biletler için 7-9 Mayıs 2025 tarihleri arasında gerçekleşecek olan Karaçi, İslamabad ve Lahor seferlerinde rezervasyon değişikliklerinin ücretsiz olduğu belirtildi. Kullanılmamış biletler için ücretsiz iade fırsatı sunulurken, kısmi olarak kullanılan biletler için ise kullanılmayan uçuşlara ait iade işlemlerinin ücretsiz olduğu ifade edildi. Ayrıca, biletlerde herhangi bir ücret farkı veya ceza alınmaksızın geçerlilik tarihinin 31 Temmuz 2025 tarihine kadar uzatılabileceği duyuruldu.

Öte yandan, THY’nin bugün planlanan İstanbul-İslamabad ve İstanbul-Lahor seferlerinin karşılıklı olarak iptal edildiği bildirildi.

Related Posts

CHP’li Bakan’dan cezaevi ziyareti sonrası açıklama: Tutukluluk bir cezalandırma aracına dönüşmüş durumda

CHP’li Bakan’dan cezaevi ziyareti sonrası açıklama: Tutukluluk bir cezalandırma aracına dönüşmüş durumda

Trump’tan NASA’ya yeni atama: Ulaştırma Bakanı ‘Geçici Direktör’ oldu

ABD Başkanı Donald Trump, ABD Havacılık ve Uzay Dairesi’nin (NASA) “Geçici Direktörü” olarak Ulaştırma Bakanı Sean Duffy’i atadığını bildirdi.

Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde tahliye kararı çıktı

İstanbul’da uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden Mattia Ahmet Minguzzi’nin ailesine yönelik tehdit ve hakaret davasında yargılanan 2 sanığın, 5 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılarak tahliyesine karar verildi.

CHP’den ‘TRT’ açıklamasına yanıt: ‘Doğru ama TBMM aylarca Saray’ın talimatını bekliyor’

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un, duruşmaların TRT’de yayımlanmasına ilişkin “Takdir TBMM’nin” ifadelerine yanıt verdi.

Hindistan’da köprü çöktü: Araçlar nehre düştü

Hindistan’ın Gucerat eyaletindeki bir köprünün çöktüğü, kaza sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

Erbil yönetimi tansiyonu düşürmeye çalışıyor: Herki aşireti ablukada, eller tetikte

Erbil yönetimi tansiyonu düşürmeye çalışıyor: Herki aşireti ablukada, eller tetikte