TBMM’deki siyasi parti gruplarından Sırrı Süreyya Önder için başsağlığı mesajı

TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder için Taziye Mesajları

AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler, sosyal medya platformunda yaptığı açıklamada, DEM Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in vefat haberini büyük bir üzüntüyle öğrendiğini belirtti. Güler, “Siyasi nezaketi, mütevazılığı ve samimi yaklaşımları ile gönüllerde iz bırakan kıymetli bir abimizdi. Terörsüz bir Türkiye idealine ulaşmak için gösterdiği samimi çabaları her daim hatırlanacaktır. Merhum Sırrı Süreyya Önder’e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Ruhu şad, mekanı cennet olsun.” ifadelerini kullandı.

Yeni Yol Partisi Grup Başkanı Bülent Kaya da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şunları kaydetti: “TBMM Başkanvekili Sırrı Süreyya Önder’in tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiğini üzülerek öğrendim. 2 yıl Meclis Başkanvekili ve Grup Başkanvekili olarak yakinen çalışarak tanıma imkanı buldum. İyi ki tanımışım. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.”

AK Parti Grup Başkanvekilleri Özlem Zengin, Abdulhamit Gül, Muhammet Emin Akbaşoğlu, Bahadır Yenişehirlioğlu, CHP Grup Başkanvekilleri Gökhan Günaydın, Murat Emir, Ali Mahir Başarır, DEM Parti Grup Başkanvekili Sezai Temelli, Yeni Yol Partisi Grup Başkanvekilleri Selçuk Özdağ ve Mehmet Emin Ekmen de sosyal medya hesaplarından Önder için taziye mesajı yayınladılar.

Öte yandan, MHP Grup Başkanvekilleri Erkan Akçay ile Filiz Kılıç ise MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin taziye mesajını paylaştı.

Related Posts

Basketbolcu İlkan Karaman’ın ölümüne neden olan alkollü sürücünün cezası belli oldu

Muğla’da olun karşısına geçmeye çalışan eski milli basketbolcu İlkan Karaman’ın ölümüne neden olan sürücüye 5 yıl 4 ay hapis cezası verildi.

Bakan Ali Yerlikaya’dan ‘silah bırakma’ sonrası ilk mesaj: ‘Unutulmasın ki, biz bu topraklara dün gelmedik’

Terör örgütü PKK’li 30 kişilik bir grup, Süleymaniye’de silahlarını yakarak imha etti. Bu kapsamda sosyal medya hesabından paylaşım yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Gerçekleşen bu süreçte artık silah değil, söz konuşacak” dedi.

AFAD duyurdu: Akdeniz’de 3,8 büyüklüğünde deprem!

Girit Adası açıklarında, saat 11.57’de 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.89 km olarak ölçüldü.

ABD Başkanı Trump, Kanada’ya yüzde 35 tarife uygulanacağını duyurdu

ABD Başkanı Trump, “1 Ağustos’tan itibaren, Kanada’dan ABD’ye gönderilen Kanada ürünlerine, tüm sektörel tarifelerden ayrı olarak yüzde 35 gümrük vergisi uygulayacağız.” dedi.

CHP’li Bakan’dan cezaevi ziyareti sonrası açıklama: Tutukluluk bir cezalandırma aracına dönüşmüş durumda

CHP’li Bakan’dan cezaevi ziyareti sonrası açıklama: Tutukluluk bir cezalandırma aracına dönüşmüş durumda

Trump’tan NASA’ya yeni atama: Ulaştırma Bakanı ‘Geçici Direktör’ oldu

ABD Başkanı Donald Trump, ABD Havacılık ve Uzay Dairesi’nin (NASA) “Geçici Direktörü” olarak Ulaştırma Bakanı Sean Duffy’i atadığını bildirdi.