Seferihisar’da tarlada gömülü ceset bulundu

Mahmoud Ahmad’dan yaklaşık bir ay önce haber alınamaması üzerine yakınlarının başvurusu üzerine güvenlik güçleri arama çalışması başlatmıştı. Soruşturma kapsamında Ahmad’ın en son Seferihisar’daki pazar yerinde görüldüğü ve telefon sinyalinin Tepecik Mahallesi civarında kesildiği tespit edildi.

Yürütülen teknik ve saha çalışmaları sonucu polis ekipleri, dün akşam saatlerinde Turabiye Mahallesi’nde bir tarlada gömülü cesede ulaştı. Yapılan ilk incelemelerde, cesedin yaklaşık 20 gün önce öldüğü değerlendirildi.

Otopsi ve kimlik tespitinin ardından cesedin Mahmoud Ahmad’a ait olduğu kesinlik kazandı. Olayla bağlantılı oldukları değerlendirilen E.B. ve U.P. isimli iki şüpheli gözaltına alındı. Zanlıların emniyetteki işlemlerinin sürdüğü bildirildi.

Soruşturma derinleştirilerek devam ediyor.

Related Posts

17 Yıl Hapis Cezası Olan Tuncay D. Yakalandı

Hakkında 17 yıl 1 ay hapis cezası bulunan Tuncay D. polis kovalamacası sonucu gözaltına alındı.

Milli Takım’ın eski doktoru kolunda serumla ölü bulundu!

Kağıthane’de özel bir hastanede Acil Tıp Uzmanı olarak görev yapan Dr. Sedanur Bağdigen (35), yaşadığı rezidanstaki dairenin yatak odasında kolunda serumla ölü bulundu. Bağdigen’in bir dönem Türkiye Kadın Basketbol Milli Takımı’nda doktorluk yaptığı öğrenildi.

Kıdemli Albay Akyüz’e Veda Yemeği

Cemalettin Akyüz’e yeni görevinde başarılar dilendi, plaket verildi.

ABD–Çin ticaretinde sıcak gelişme! Vergiler 90 gün ertelendi

ABD, Çin’e yönelik yüzde 100’ü aşan gümrük vergilerinin yürürlüğe girmesine saatler kala yeni bir adım attı. Adı açıklanmayan bir Beyaz Saray yetkilisi, ABD Başkanı Donald Trump’ın Çin-ABD arasındaki yüzde 100’ü aşan gümrük vergileri konusunda …

İstifasını istemişti: ABD Başkanı Trump’tan Intel CEO’su Tan’a övgü

ABD Başkanı Donald Trump, istifa çağrısında bulunduğu Intel CEO’su Lip-Bu Tan ile bir araya geldi. Trump, Tan’ın başarısını ve yükselişini “inanılmaz bir hikaye” olarak tanımladı.

Madonna’dan Papa’ya Gazze çağrısı: Lütfen Gazze’ye gidin

ABD’li şarkıcı Madonna, Gazze’deki çocukların yaşadığı insani krize dikkat çekerek, Katoliklerin ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa 14. Leo’ya bölgeye gitme çağrısında bulundu.