
Yeni anne olan dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna, 1,4 milyar dolarlık servetiyle üst üste üçüncü defa Amerika’nın en genç kendi servetini kendi yaratan bayanı oldu.
1,4 milyar dolar
Listenin 40 yaş altı tek milyarderi olarak Rihanna’nın 1,4 milyar dolarlık servetinin bir kısmı müzik mesleğinden bir başka kısmı da Fenty Beauty, Fenty Skin ve Savage X Fenty olmak üzere üç perakende şirketinden geliyor.
Daha evvel de milyarderler listesinde yer bulan Rihanna, 2019’da New York Times’a asla bir servet kazanmayı planlamadığını, bu tip unvanların kendisini çalışmaktan alıkoymayacağını açıklamıştı.
“Para benim için hedef değil”
Rihanna, “Para benim için hedef olmadı; her vakit bir diğerine yardım edebileceğim bir araçtı. Dünya, sizi nitekim yanlış şeylerin öncelikli olduğuna inandırabilir ve bu, hayatın özünü, hayatta olmanın ne demek olduğunu nitekim kaçırmanıza neden olur” demişti.