Ordu’da Hükümlüler Tarafından Üretilen 1500 Toplu Taşıma Durağı Kuruldu

Ordu’da Hükümlüler Tarafından İmal Edilen 500 Adet Toplu Taşıma Durağı Hizmete Açıldı

Ordu’da hükümlüleri sosyal hayata kazandırmak ve onlara yeni meslek edinme fırsatı sağlamak amacıyla yapılan protokol kapsamında, mahkumlar tarafından üretilen bin 500 adet toplu taşıma durağının montajı tamamlandı.

Ordu Büyükşehir Belediyesi ile Adalet Bakanlığı Ordu E Tipi Kapalı Açık Ceza İnfaz İş Yurdu Müdürlüğü arasında imzalanan ‘Hükümlüleri Sosyal Hayata Kazandırma’ protokolü sayesinde, hükümlüler tarafından üretilen ve Ordu’nun 19 ilçesinde ilçe merkezleri ve birçok kırsal mahallede kurulan durağın hizmete girdiği duyuruldu.

Proje kapsamında imal edilen 500 adet durağın montajı, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Daire Başkanlığına bağlı ekipler tarafından titizlikle gerçekleştirilerek tamamlandı. Özellikle ihtiyaç duyulan noktalara odaklanılarak yapılan çalışma ile vatandaşlar, ulaşım konforunu artırırken, hükümlüler de üretime katkı sağlamış oldu.

Ulaşım Daire Başkanlığına bağlı durak birimi ekipleri, durak kurulumlarının yanı sıra levha duraklarda yenileme ve bakım onarım, il genelindeki duraklarda temizlik ve ayrıca durak dubalama ile zemin boyama işlemlerini de sürdürmektedir. – ORDU

Related Posts

‘Özgür medya’ dediler tam tersini yaptılar!

2023 seçimleri öncesinde “Çok sesli medya” vaadinde bulunan AKP, icraatlarıyla tam tersini yapıyor. Verilen cezalarla basın özgürlüğüne büyük darbe vuruluyor.

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva: BRICS ülkeleri yeni bir kalkınma yoluna öncülük edebilir

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva, BRICS ülkelerinin yeni bir kalkınma yoluna öncülük etme potansiyeline sahip olduğunu belirtti.

Trump ve Musk’ı birbirine düşüren meşhur tasarı yasalaştı: Elon Musk yeni parti kurmakla tehdit etmişti

ABD Başkanı Donald Trump, kapsamlı vergi indirimleri ve harcama kesintileri içeren tasarıyı imzalayarak yasalaştırdı. Söz konusu bu tasarı ABD liderini siyasi ortağı Elon Musk’la birbirine düşürmüş, Musk yasalaşırsa yeni parti kurarım demişti. Trump …

Yankı Bağcıoğlu: ‘Uzman erbaş ve sözleşmeli erler orman yangınlarıyla mücadelede değerlendirilmelidir’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, orman yangınlarına ilişkin “Tarım ve Orman Bakanlığı ile Millî Savunma Bakanlığı’nı, gerekli yasal ve idari düzenlemeleri hızla hayata geçirerek, uzman erbaş ve sözleşmeli erlerin Orman Genel Müdürlüğü kadrolarında görevlendirilmesini sağlamaya davet ediyoruz. Bu öneri, hem yangınla mücadelede güçlü, eğitimli ve sürekli bir kadro oluşturulması hem de TSK’dan ayrılan personelin mesleki birikimlerinin topluma yeniden kazandırılması bakımından önemli bir fırsattır” dedi.

Ütücüler başkanlık çadırında görevliydi

Diyanet’in hac organizasyon talimatında isimleri geçen ütücülerin ‘Başkanlık Çadırı ve Başkanlık Çadırı Kadınlar Bölümü’ için görevlendirildiği yazıyor.

Hamas: Gazze’de ateşkes önerisini Filistinli gruplarla görüşüyoruz, nihai karar açıklanacak

Hamas, Gazze Şeridi’nde ateşkes önerisini Filistinli gruplarla görüştüğünü ve nihai kararını açıklayacağını duyurdu.