Akçakoca Kaymakamı Deniz Pişkin, Şoförleri Ziyaret Etti
DÜZCE (İHA) – Akçakoca Kaymakamı Deniz Pişkin, ilçe genelinde taşımacılık faaliyetlerinde bulunan şoförleri ziyaret ederek onların istek ve taleplerini doğrudan dinledi.
Akçakoca, Düzce’nin denize açılan kapısı olması sebebiyle önemli bir konumda bulunmaktadır. Bu nedenle Kaymakam Deniz Pişkin, Akçakoca’daki şoförlerin sesini duymak ve onların sorunlarını çözmek amacıyla bir çalışma başlattı. Bu kapsamda Kaymakam Pişkin, Akçakoca Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi ve Akçakoca Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret ederek ilçedeki şoförlerin karşılaştığı problemleri ve taleplerini doğrudan dinleme fırsatı buldu.
Şoförlere yapılan bu ziyaretler, Akçakoca’da taşımacılık sektöründeki iyileştirmeler için önemli adımların atılmasına olanak sağlayacak ve şoförlerin memnuniyetini artıracaktır. Akçakoca Kaymakamı Deniz Pişkin’in bu yaklaşımı, ilçedeki taşımacılık sektörünün gelişimine olumlu katkılar sağlayacaktır. – DÜZCE
More Stories
Meteoroloji’den 48 kente sarı kodlu uyarı! Tüm yurdu etkisi altına aldı
İmamoğlu’nun diplomasını şikayet etmişti! Ozan Özcan’dan yeni açıklama!
Yaşlı adam mezarlıkta ölü bulundu