İtalyan Dağlarında kaybolan dağcı ölü bulundu, arkadaşı ise hâlâ kayıp

İngiliz Dağ Yürüyüşçüsü Dolomit Dağları’nda Kayboldu!

İtalya’nın Dolomit Dağları’nda arkadaşıyla birlikte yürüyüşe çıkan ve 1 Ocak’tan beri kayıp olduğu bildirilen İngiliz dağ yürüyüşçü Samuel Harris, dağ kurtarma ekipleri tarafından ölü bulundu. Harris’in arkadaşı Aziz Ziriat’ın ise hâlâ kayıp olduğu belirtiliyor.

Dağcılık ve çığ arama konusunda eğitimli uzmanlar ve köpek birimi tarafından yürütülen arama çalışmaları sonucunda, dağcının yukarıdan düşerek hayatını kaybetmiş olabileceği öne sürüldü.

Ayrıca kötü hava koşulları nedeniyle Aziz Ziriat’in bulunduğu bölgede durdurulan arama çalışmalarına, havanın düzelmesiyle devam edileceği belirtildi.

Harris’in ölüm haberi, aile ve arkadaşları tarafından büyük bir üzüntüyle karşılandı.

Crystal Palace FC, kulübün resmi yardım kuruluşu Palace For Life için çalışan Aziz Ziriat hakkında bilgi çağrısında bulunarak, Harris’in yakınlarına başsağlığı dileklerini iletti.


Komşular rahatsız olacak derken, opera yarışmasında birinci oldu; Güneş Uluçay Türkiye’de opera sanatçısı olmayı anlattı


Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – Erdoğan ile Bahçeli bugün görüşecek

Kızıl Goncalar’ın olay yaratan fragmanına tepki yağdı: Başörtüsünü çıkarıp ateşe attı

TIKLAYIN – Mehmet Y. Yılmaz | Yasin Aktay o fotoğrafa niye girdi?

TIKLAYIN – ABD Dışişleri Bakanı Blinken: SDG’nin yabancı üyelerinin ülkesine dönmesi ve grubun Suriye ulusal güçlerine dâhil edilmesi için Türkiye ile çalışıyoruz

TIKLAYIN – Spor yazarları, Galatasaray-Başakşehir karşılaşmasını yorumladı: “Süper Lig’deki bambaşka bir maç olacak”

TIKLAYIN – Baba-oğul Gökçek’lerin “kefen yolsuzluğu” iddiasına suç duyurusu: “Mansur Yavaş ve Köksal Bozan’a iftira atıldı, AKP’ye oy devşirildi!”

Related Posts

Afrika kıtasından UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne 3 yeni kayıt

Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen 47. Genişletilmiş Dünya Mirası Komite Toplantısında, Afrika’dan 3 yeni alan listeye alınırken, 3 alan da “Tehlike Altındaki Dünya Mirası” listesinden çıkarıldı. Buna göre, bölge halkı tarafından tanrıların ve …

Basketbolcu İlkan Karaman’ın ölümüne neden olan alkollü sürücünün cezası belli oldu

Muğla’da olun karşısına geçmeye çalışan eski milli basketbolcu İlkan Karaman’ın ölümüne neden olan sürücüye 5 yıl 4 ay hapis cezası verildi.

Bakan Ali Yerlikaya’dan ‘silah bırakma’ sonrası ilk mesaj: ‘Unutulmasın ki, biz bu topraklara dün gelmedik’

Terör örgütü PKK’li 30 kişilik bir grup, Süleymaniye’de silahlarını yakarak imha etti. Bu kapsamda sosyal medya hesabından paylaşım yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Gerçekleşen bu süreçte artık silah değil, söz konuşacak” dedi.

AFAD duyurdu: Akdeniz’de 3,8 büyüklüğünde deprem!

Girit Adası açıklarında, saat 11.57’de 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.89 km olarak ölçüldü.

ABD Başkanı Trump, Kanada’ya yüzde 35 tarife uygulanacağını duyurdu

ABD Başkanı Trump, “1 Ağustos’tan itibaren, Kanada’dan ABD’ye gönderilen Kanada ürünlerine, tüm sektörel tarifelerden ayrı olarak yüzde 35 gümrük vergisi uygulayacağız.” dedi.

CHP’li Bakan’dan cezaevi ziyareti sonrası açıklama: Tutukluluk bir cezalandırma aracına dönüşmüş durumda

CHP’li Bakan’dan cezaevi ziyareti sonrası açıklama: Tutukluluk bir cezalandırma aracına dönüşmüş durumda