Herkes kaza sanmıştı… 10 bin fitten düşen paraşütçünün ölümünün ardındaki acı hikaye

Genç Kadın, Paraşüt ile Yaşamını Yitirdi

Genç kadın Jade Damarell, sevgilisiyle yaşadığı ayrılıktan hemen önce trajik bir şekilde hayatını kaybetti. Olayın ilk raporlarına göre, Damarell’in ölümü bir kaza gibi görünse de, yapılan açıklamalara göre durumun “büyük ihtimalle kasıtlı bir eylem” olduğu belirtiliyor.

11 Atlayış Yapan Jade Damarell’in Acı Sonu

Jade Damarell, pazarlama müdürü olarak çalışıyor ve pilotluk eğitimi alıyordu. Şimdiye kadar 80 atlayış yapmış olan genç kadın, maalesef son atlayışında paraşütünün açılmadığı ve hızla yere çakıldığı bildiriliyor.

Annesi ve babası, kızlarını “parlak, cesur, maceracı ve sevgi dolu bir ruh” olarak tanımlarken, aile Jade’in her zaman sevileceğini ve unutulmayacağını vurguluyor.

Paraşüt Kazasının Detayları Ortaya Çıkıyor

Yapılan incelemede, Damarell’in ölümünde paraşüt ekipmanında herhangi bir arızanın bulunmadığı belirtiliyor. Ancak soruşturma devam ediyor ve önümüzdeki günlerde daha fazla bilgi bekleniyor.

SkyHigh Skydiving, olay sonrasında duyduğu derin üzüntüyü dile getirirken, tüm camianın mahremiyete saygı gösterilmesi gerektiğini vurguluyor.

Paraşüt topluluğu, Jade’in ölümüyle sarsıntı yaşarken, herkes bu acı olayın ardından derin bir üzüntü içinde bir araya geldi.

Related Posts

‘Özgür medya’ dediler tam tersini yaptılar!

2023 seçimleri öncesinde “Çok sesli medya” vaadinde bulunan AKP, icraatlarıyla tam tersini yapıyor. Verilen cezalarla basın özgürlüğüne büyük darbe vuruluyor.

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva: BRICS ülkeleri yeni bir kalkınma yoluna öncülük edebilir

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva, BRICS ülkelerinin yeni bir kalkınma yoluna öncülük etme potansiyeline sahip olduğunu belirtti.

Trump ve Musk’ı birbirine düşüren meşhur tasarı yasalaştı: Elon Musk yeni parti kurmakla tehdit etmişti

ABD Başkanı Donald Trump, kapsamlı vergi indirimleri ve harcama kesintileri içeren tasarıyı imzalayarak yasalaştırdı. Söz konusu bu tasarı ABD liderini siyasi ortağı Elon Musk’la birbirine düşürmüş, Musk yasalaşırsa yeni parti kurarım demişti. Trump …

Yankı Bağcıoğlu: ‘Uzman erbaş ve sözleşmeli erler orman yangınlarıyla mücadelede değerlendirilmelidir’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, orman yangınlarına ilişkin “Tarım ve Orman Bakanlığı ile Millî Savunma Bakanlığı’nı, gerekli yasal ve idari düzenlemeleri hızla hayata geçirerek, uzman erbaş ve sözleşmeli erlerin Orman Genel Müdürlüğü kadrolarında görevlendirilmesini sağlamaya davet ediyoruz. Bu öneri, hem yangınla mücadelede güçlü, eğitimli ve sürekli bir kadro oluşturulması hem de TSK’dan ayrılan personelin mesleki birikimlerinin topluma yeniden kazandırılması bakımından önemli bir fırsattır” dedi.

Ütücüler başkanlık çadırında görevliydi

Diyanet’in hac organizasyon talimatında isimleri geçen ütücülerin ‘Başkanlık Çadırı ve Başkanlık Çadırı Kadınlar Bölümü’ için görevlendirildiği yazıyor.

Hamas: Gazze’de ateşkes önerisini Filistinli gruplarla görüşüyoruz, nihai karar açıklanacak

Hamas, Gazze Şeridi’nde ateşkes önerisini Filistinli gruplarla görüştüğünü ve nihai kararını açıklayacağını duyurdu.