Fren yerine gaza bastı, evin yatak odasına girdi

Geçtiğimiz yıl heyelan nedeniyle evi yıkılan ve taşınmak zorunda kalan Onur Çolak, yeni evinde de talihsizlikten kaçamadı. Bu kez yatak odasına bir otomobil girdi.

Olay, dün gece saat 22.30 sularında meydana geldi. Apartmanın otoparkına aracını park etmek isteyen bir kadın sürücü, fren yerine gaza basınca kontrolünü kaybederek Onur Çolak’ın yatak odasına daldı.

Büyük bir gürültüyle sarsılan ev sakinleri, panikle yatak odasına koştu. Kapıyı açtıklarında gördükleri manzara karşısında şaşkına dönen Çolak ve ailesi, kısa bir süre sonra sürücüyü araçtan çıkardı.

Çarpmanın etkisiyle pencere çerçevesi yerinden koparak yatağa fırladı. Neyse ki o sırada yatakta kimse yoktu. Kazada yaralanan olmazken, olay maddi hasarla atlatıldı.

Yaşadığı ikinci büyük şoku atlatmaya çalışan Onur Çolak, “Geçen yıl heyelan yıktı, şimdi ise araba” diyerek yaşadığı talihsizliği dile getirdi.

Related Posts

LÖSEV’den Adalet ve Sağlık Bakanlarına Murat Çalık çağrısı: Hapiste tutmak cinayetle eş değer

LÖSEV’den Adalet ve Sağlık Bakanlarına Murat Çalık çağrısı: Hapiste tutmak cinayetle eş değer

Almanya, Fransa ve İngiltere Cenevre’de İran ile görüşmek istiyor

Almanya, Fransa ve İngiltere Cenevre’de İran ile görüşmek istiyor

CHP’li belediyeden yerel gazeteye sansür ötesi yaptırım: Binasını mühürlediler

CHP’li Afyonkarahisar Belediyesi, Kocatepe Gazetesi’nin faaliyet gösterdiği binayı ‘İmar Kanunu’na aykırılık’ gerekçesiyle mühürledi. Kararın ardından gözler, son dönemde Belediye Başkanı Burcu Köksal ve eşine yönelik eleştirel yayınlarıyla dikkat çeken gazeteye çevrildi. Gazete yönetimi özellikle ‘içkili mekan ruhsatlarına’ yönelik belediyeyi eleştiren haberlerin ardından gelen bu adımı ‘eleştirel haberciliğe karşı bir gözdağı’ olarak nitelendirdi.

Erdoğan: İsrail’in devlet terörüne karşı bir ortak tedbir alınmak isteniyorsa herkes şapkasını önüne koymalı

Erdoğan: İsrail’in devlet terörüne karşı bir ortak tedbir alınmak isteniyorsa herkes şapkasını önüne koymalı

Son dakika… Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’tan ‘Murat Çalık’ açıklaması: ‘Tahliye talebi değerlendirilecek’

Son dakika haberi… AKP Grup Toplantısı öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, iki kez kanser atlatan ve sağlık sorunları olan tutuklu Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık’ın tahliye talebine ilişkin konuştu. Tunç, “Murat Çalık’ın tahliye talebi değerlendirilecek” dedi.

ABD Suriye’de kritik üslerden çekildi iddiası

Reuters’in geçtiği habere göre ABD Suriye’deki iki üssünden çekilme kararı aldı