
Almanya Bundesliga ekibi Borussia Dortmund‘dan dönem başında İngiltere Premier Lig takımı Manchester City‘ye transfer olan Norveçli futbolcu Erling Haaland, İngiliz takımıyla şimdiden 20 gole imza attı.
Oyuncunun menajeri Rafaela Pimenta, Sky Sport İtalya‘ya verdiği röportajda Haaland’ın 1 milyar Sterlin bonservise ödenen birinci oyuncu olacağını argüman etti. Röportajda tereddüt etmeden gelecekteki bonservisi için “1 milyar Sterlin” diyen Pimenta, “Futbol, imaj, sponsorluk pahalarını düşündüğünüzde bu sayı katiyen olacak” dedi.
MBAPPE KARŞILAŞTIRMASI…
Erling Haaland ile Paris Saint-Germain‘in (PSG) yıldızı Kylian Mbappe‘nin karşılaştırılmasının olağan olduğu değerlendirmesini yapan Pimenta, “Erling’in bu sayıya ulaşacak birinci oyuncu olacağını düşünüyorum” sözlerini kullandı.