Ekrem İmamoğlu “Üzülme” sergisini paylaştı: Bir siyasetçinin en güçlü sevgi kaynağı çocukların sevgisi

Cumhurbaşkanı Adayı İmamoğlu, Çocukların Sergisini Paylaştı

T24 Haber Merkezi

Silivri Cezaevinde tutuklu bulunan CHP’nin Cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, çocukların yolladığı resimler ve mektuplardan oluşan “Üzülme” adlı sergiyi sosyal medya hesabından paylaştı. İmamoğlu, “Dilek bazı mektupları okurken çok duygulandım. Anladım ki bir siyasetçinin en güçlü sevgi kaynağı çocukların sevgisidir.” dedi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Silivri Cezaevinde tutuklu bulunurken çocukların resimleri ve mektupları ile dolu olan “Üzülme” sergisine ilişkin sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.

İmamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

“Küçük televizyonumdan çocuklarımızın yolladığı resimlerin ve mektupların bulunduğu ‘ÜZÜLME’ sergisini gezerken eşim Dilek’i gördüm.

Dilek bazı mektupları okurken çok duygulandım. Anladım ki bir siyasetçinin en güçlü sevgi kaynağı çocukların sevgisi.

Bu büyük sevgi köprüsü benim en güçlü mutluluk kaynağım.

Sizi çok seviyorum çocuklar.

Koca kalpli kızlarımız, oğullarımız, çocuklarımız, Allah’ım sizi korusun!”

Resme gitmek için tıklayınız.

Related Posts

CHP’li Bakan’dan cezaevi ziyareti sonrası açıklama: Tutukluluk bir cezalandırma aracına dönüşmüş durumda

CHP’li Bakan’dan cezaevi ziyareti sonrası açıklama: Tutukluluk bir cezalandırma aracına dönüşmüş durumda

Trump’tan NASA’ya yeni atama: Ulaştırma Bakanı ‘Geçici Direktör’ oldu

ABD Başkanı Donald Trump, ABD Havacılık ve Uzay Dairesi’nin (NASA) “Geçici Direktörü” olarak Ulaştırma Bakanı Sean Duffy’i atadığını bildirdi.

Mattia Ahmet Minguzzi cinayetinde tahliye kararı çıktı

İstanbul’da uğradığı bıçaklı saldırıda hayatını kaybeden Mattia Ahmet Minguzzi’nin ailesine yönelik tehdit ve hakaret davasında yargılanan 2 sanığın, 5 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılarak tahliyesine karar verildi.

CHP’den ‘TRT’ açıklamasına yanıt: ‘Doğru ama TBMM aylarca Saray’ın talimatını bekliyor’

CHP Grup Başkanvekili Murat Emir, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç’un, duruşmaların TRT’de yayımlanmasına ilişkin “Takdir TBMM’nin” ifadelerine yanıt verdi.

Hindistan’da köprü çöktü: Araçlar nehre düştü

Hindistan’ın Gucerat eyaletindeki bir köprünün çöktüğü, kaza sonucu 9 kişinin hayatını kaybettiği, 6 kişinin ise yaralandığı bildirildi.

Erbil yönetimi tansiyonu düşürmeye çalışıyor: Herki aşireti ablukada, eller tetikte

Erbil yönetimi tansiyonu düşürmeye çalışıyor: Herki aşireti ablukada, eller tetikte