Güncel Haber Sitesi

Haber Takip Merkezi – Güncel ve Tarafsız Haber Sitesi – Ülkenin Nabzını Tutan Site

Deniz Baykal’a kurulan komplonun kilit ismi yıllar sonra yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, eski CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ile bazı siyasetçilere müstehcen içerikli görüntülerini yayan şahsın yakalandığını açıkladı. Şahsın eski istihbaratçı emniyet amiri olduğu öğrenildi.

CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal’a Ait Müstehcen Görüntüler İfşa Edildi

CHP eski Genel Başkanı Merhum Deniz Baykal ve bazı siyasetçilere ait iddia edilen müstehcen içerikli görüntülerin internet üzerinden yayınlanması

Ses ve görüntülerinin kayda alınması,

Telefonlarının usulsüz dinlenmesi soruşturmalarında adı geçen,

Resmi belgede sahtecilik ve görevi kötüye kullanma suçlarından aranan,

FETÖ’nün kripto haberleşme programı “ByLock” kullanıcısı ve FETÖ’ye üye olmak suçlarından aranma kaydı bulunan,

2008-2014 yılları arasında İstihbarat Daire Başkanlığında görev yapmış ve Emniyet Amiri iken 2016 yılında ihraç edilmiş olan Ü.Y. isimli şüpheli, Ankara İl Emniyet Müdürlüğü TEM ve İstihbarat Şube Müdürlükleri koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyon sonucu evinde saklandığı gizli bölmede yakalandı.

Ankara Valiliği, operasyonu yürüten Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı ve Ankara İl Emniyet Müdürlüğü’nü tebrik ediyoruz. FETÖ üyelerini tek tek ele geçireceğiz.