Cide’nin “Efsane Başkanı” Memduh İmer 100 yaşında hayatını kaybetti

Kide Belediye Başkanı “Koca Reis” Memduh İmer, 100 Yaşında Aramızdan Ayrıldı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde 26 yıl boyunca belediye başkanlığı yapan ve ilçe halkı arasında “Koca Reis” olarak bilinen Memduh İmer, 100 yaşında hayatını kaybetti.

1954 ile 1984 yılları arasında 26 yıl boyunca Cide Belediye Başkanlığı görevini sürdüren Memduh İmer, ilçe halkının takdirini kazanarak “Koca Reis” lakabıyla anılmaya başladı.

100 yaşında vefat eden efsane Başkan Memduh İmer’in cenazesi, 28 Aralık Cumartesi günü Kasaba Mahallesindeki evinin önünde helallik alınmasının ardından Cide Belediyesi önüne getirilecek. Resmi törenin ardından öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından aile kabristanlığındaki Şehir Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Belediye Başkanı Demir’den Taziye Mesajı

Cide Belediye Başkanı Nejdet Demir, vefat eden eski Cide Belediye Başkanı Memduh İmer için taziye mesajı yayınladı. Demir, “Değerli büyüğümüz, ilçemizin ‘Koca Reis’ lakaplı, 26 yıl boyunca Cide Belediye Başkanlığı görevini yapan Sayın Memduh İmer’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve tüm sevenlerine başsağlığı diliyorum” şeklinde açıklamalarda bulundu. (DHA)

Related Posts

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva: BRICS ülkeleri yeni bir kalkınma yoluna öncülük edebilir

Brezilya Devlet Başkanı Lula da Silva, BRICS ülkelerinin yeni bir kalkınma yoluna öncülük etme potansiyeline sahip olduğunu belirtti.

Trump ve Musk’ı birbirine düşüren meşhur tasarı yasalaştı: Elon Musk yeni parti kurmakla tehdit etmişti

ABD Başkanı Donald Trump, kapsamlı vergi indirimleri ve harcama kesintileri içeren tasarıyı imzalayarak yasalaştırdı. Söz konusu bu tasarı ABD liderini siyasi ortağı Elon Musk’la birbirine düşürmüş, Musk yasalaşırsa yeni parti kurarım demişti. Trump …

Yankı Bağcıoğlu: ‘Uzman erbaş ve sözleşmeli erler orman yangınlarıyla mücadelede değerlendirilmelidir’

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yankı Bağcıoğlu, orman yangınlarına ilişkin “Tarım ve Orman Bakanlığı ile Millî Savunma Bakanlığı’nı, gerekli yasal ve idari düzenlemeleri hızla hayata geçirerek, uzman erbaş ve sözleşmeli erlerin Orman Genel Müdürlüğü kadrolarında görevlendirilmesini sağlamaya davet ediyoruz. Bu öneri, hem yangınla mücadelede güçlü, eğitimli ve sürekli bir kadro oluşturulması hem de TSK’dan ayrılan personelin mesleki birikimlerinin topluma yeniden kazandırılması bakımından önemli bir fırsattır” dedi.

Ütücüler başkanlık çadırında görevliydi

Diyanet’in hac organizasyon talimatında isimleri geçen ütücülerin ‘Başkanlık Çadırı ve Başkanlık Çadırı Kadınlar Bölümü’ için görevlendirildiği yazıyor.

Hamas: Gazze’de ateşkes önerisini Filistinli gruplarla görüşüyoruz, nihai karar açıklanacak

Hamas, Gazze Şeridi’nde ateşkes önerisini Filistinli gruplarla görüştüğünü ve nihai kararını açıklayacağını duyurdu.

Mansur Yavaş duyurdu: İzmir’e yeni destek ekibi gidiyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, yangınla mücadele kapsamında İzmir’de 4 araç ve 9 itfaiye personelinin aktif görev yaptığını, ayrıca Manisa’da 5 araç ve 8 personelin çalışmalara katıldığını belirtti.