Adana’da Ceyhan Nehri’nde Balık Ölümleri İncelendi
Adana’nın merkez Yüreğir ilçesinde, Ceyhan Nehri’nin Gözler Mahallesi’ndeki bölümünde meydana gelen balık ölümleri üzerine İl Tarım ve Orman Müdürlüğü harekete geçti. İncelemeler kapsamında bölgeye Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğü ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.
Uzman ekipler, nehrin kirlilik durumunu belirlemek amacıyla su numuneleri aldı ve Adana Veteriner Kontrol Enstitüsü’ne göndermek üzere incelenmek üzere örnekleri topladı. Yapılan incelemeler sonucunda, balık ölümlerine neyin sebep olduğu konusunda detaylı bir rapor hazırlanması beklenmektedir.
More Stories
Okulda Telefon Yasağının Etkisi Sorgulandı
Mansur Yavaş, 6 Şubat depremlerinin yıl dönümü öncesi Kahramanmaraş’ta konuştu: Eşit muamele edilmediğine dair şikâyetler var
Görüntüler gündem oldu: Horoz bayılana kadar öttü…