Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 105’inci yıl dönümü: Vasip Şahin ve Mansur Yavaş Anıtkabir’i ziyaret etti

Ankara Valisi Vasip Şahin ve Mansur Yavaş, Anıtkabir’i Ziyaret Etti

Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 105’inci yıl dönümünde Vali Vasip Şahin ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Anıtkabir’i ziyaret etti. Anıtkabir Özel Defteri’ni imzalayan Vali Şahin, şunları yazdı:

”Bugün 27 Aralık 2024 Samsun’dan başlayan yolculuğun son durağı Ankara’ya gelişinizin 105. yıl dönümü. Başkentin il yöneticileri olarak huzurunuzdayız. Başkent Ankara’nın lider vasfını daha ileriye taşımak, milletimizin huzur ve refahını yükseltmek mutlak hedefimizdir. Ankara’ya gelişinizin 105. yılında başta zat-ı şahanelerinizi olmak üzere, aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi, kurtuluş ve kurtuluşta emeği geçen idarecilerimizi rahmetle ve şükranla yad ediyoruz.”

Ziyarette, Çankaya Belediye Başkanı Hüseyin Can Güner de bulundu. (ANKA)


  • Sorgu: Bir kız çocuğu neden babasını öldürmek ister?

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Trump’tan İsrail’e ağır darbe: Netanyahu çıldıracak!

New York Times (NYT) gazetesi köşe yazarı Thomas Friedman, “Bu İsrail hükümeti bizim müttefikimiz değil” başlıklı haberinde, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun, kendi çıkarlarını İsrail’in ve ABD’nin çıkarlarının önüne koyduğunu belirtti. “TRUMP …

Memuriyette KPSS şartı tarih oluyor! Annelerin gözleri meclise çevrildi

Türkiye’de nüfus artışı için çocuk yapmaya özendirici politikalara bir yenisi daha ekleniyor. AKP iktidarı tarafından yapılacak teşviklerden bir tanesi özellikle anneleri ilgilendiriyor. Üçüncü çocuğunu doğuran kadınlara memuriyet kapısı açılıyor

Ateşkesin ardından Pakistan’da orduya destek gösterileri düzenleniyor

Hindistan’ın 7 Mayıs’taki füze saldırısıyla Yeni Delhi ile İslamabad arasında başlayan gerilimin ateşkesle sonlandığı Pakistan sokaklarında, orduya destek gösterileri düzenleniyor. Pakistan’ın birçok şehrinde binlerce kişi ordularına destek vermek için sokaklara döküldü. Destek gösterilerinin önemli adreslerinden biri de Pakistan’ın başkenti İslamabad oldu.

Saray kanadından ilk ‘PKK kongresi’ yorumu

Saray kanadından terör örgütü PKK’nın kongresini toplamasına ilişkin olarak ilk yorum yapıldı.

3 kişiyi öldürüp, 2 kişiyi yaralayan katil, eşine ‘Sıra sende’ demiş

Muğla’nın Fethiye ilçesinde kayınpederi Şükrü Aysu (53), kayınvalidesi Adile Aysu (52) ve bir villada çalışan Muhammet Akbaba’yı (49) silahla vurarak öldüren, iki kişiyi de yaralayan Özcan Aybey’in (42) yargılandığı davanın duruşmasında dinlenen boşanma aşamasındaki eşi Nazlı Aybey (25), eşinin kendisini daha önce darbettiğini belirtip, “Özcan ayrıldıktan yaklaşık 6 dakika sonra silah seslerini duydum. Bana da ‘Senin yüzünden annen ve baban öldü, sıra sende’ yazılı bir mesaj attı” dedi.

Resmî Gazete’de bugün (10 Mayıs 2025 Resmî Gazete kararları)

Resmî Gazete’de 10 Mayıs 2025 tarihli kararlar, yönetmelikler ve tebliğler yayımlandı. Peki, Resmi Gazete’de bugün neler var?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir