Akdeniz Kaymakamı Zeyit Şener, Sosyal Destek Programlarını Yerinde İnceledi

Akdeniz Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Aileleri Ziyaret Etti

Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediye Başkan Vekili Zeyit Şener, ilçede sosyal destek sağlanan aileleri ziyaret ederek talep ve ihtiyaçlarını dinledi. Zeyit Şener, ailelerle birebir sohbet ederek onların sıkıntılarını dinledi ve sosyal belediyecilik anlayışıyla hareket ettiklerini vurguladı. “Akdeniz’de kimse yalnız değil, vatandaşlarımızın yanındayız” diyen Şener, vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için çalıştıklarını belirtti.

Özellikle çocuklarla ilgilenen Şener, onlara çeşitli hediyeler vererek mutluluklarına ortak oldu. Aileler, sağlanan yardımlardan ve yapılan ziyaretlerden memnuniyetlerini dile getirerek Şener’e teşekkür etti.

Önümüzdeki süreçte destek programlarının genişletileceğini ve daha fazla vatandaşa ulaşılacağını belirten Şener, “Her bireyin huzur ve güven içinde yaşadığı bir Akdeniz için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi ve toplumsal dayanışmanın önemine vurgu yaptı.

İlgili kurum müdürleriyle gerçekleştirilen ziyaretlerde, ailelerin yaşam koşulları incelenirken, sunulan desteklerin etkinliği değerlendirildi. – MERSİN

Related Posts

Basketbolcu İlkan Karaman’ın ölümüne neden olan alkollü sürücünün cezası belli oldu

Muğla’da olun karşısına geçmeye çalışan eski milli basketbolcu İlkan Karaman’ın ölümüne neden olan sürücüye 5 yıl 4 ay hapis cezası verildi.

Bakan Ali Yerlikaya’dan ‘silah bırakma’ sonrası ilk mesaj: ‘Unutulmasın ki, biz bu topraklara dün gelmedik’

Terör örgütü PKK’li 30 kişilik bir grup, Süleymaniye’de silahlarını yakarak imha etti. Bu kapsamda sosyal medya hesabından paylaşım yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, “Gerçekleşen bu süreçte artık silah değil, söz konuşacak” dedi.

AFAD duyurdu: Akdeniz’de 3,8 büyüklüğünde deprem!

Girit Adası açıklarında, saat 11.57’de 3.8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Depremin derinliği 6.89 km olarak ölçüldü.

ABD Başkanı Trump, Kanada’ya yüzde 35 tarife uygulanacağını duyurdu

ABD Başkanı Trump, “1 Ağustos’tan itibaren, Kanada’dan ABD’ye gönderilen Kanada ürünlerine, tüm sektörel tarifelerden ayrı olarak yüzde 35 gümrük vergisi uygulayacağız.” dedi.

CHP’li Bakan’dan cezaevi ziyareti sonrası açıklama: Tutukluluk bir cezalandırma aracına dönüşmüş durumda

CHP’li Bakan’dan cezaevi ziyareti sonrası açıklama: Tutukluluk bir cezalandırma aracına dönüşmüş durumda

Trump’tan NASA’ya yeni atama: Ulaştırma Bakanı ‘Geçici Direktör’ oldu

ABD Başkanı Donald Trump, ABD Havacılık ve Uzay Dairesi’nin (NASA) “Geçici Direktörü” olarak Ulaştırma Bakanı Sean Duffy’i atadığını bildirdi.