Mimar Sinan’ın Heykeline Zarar Verildi

KAYSERİ’de Mimar Sinan’ın Heykeline Zarar Verildi

KAYSERİ’de, dünyaca ünlü Mimar Sinan’ın doğup büyüdüğü Ağırnas Mahallesi’nde bulunan heykeline kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce zarar verildi. Heykelin elleri farklı renklere boyanırken, burnu tahrip edildi.

Melikgazi ilçesi Ağırnas Mahallesi’nde bulunan Mimar Sinan heykeli, mahalle sakinleri tarafından gözle görülür bir yere taşınması talebiyle karşı karşıya kaldı. Mahalle muhtarlığı da heykeldeki tahribatın giderilmesi için çalışma başlattı.

Related Posts

Klima montajı yapacak servis bulunmuyor

Aşırı sıcaklar nedeniyle klimaya talep arttı ancak satışı yapılan klimayı monte edecek servis bulmak yoğunluk yüzünden neredeyse imkansız hale geldi. Haber: Onur Aksoy

14 Yıl Hapis Cezalı Şahıs Samsun’da Yakalandı

14 yıl 2 ay hapis cezası ile 2 yıldır aranan C.H. Samsun’da polis tarafından yakalandı.

Sardinya’da Orman Yangını: 102 Kişi Tahliye Edildi

Sardinya Adası’ndaki orman yangını nedeniyle 12 çocuk ve bir hamile kadınla birlikte 102 kişi denizle tahliye edildi.

Orman kahramanlarının son yolculuğu: Kazadan önceki görüntüleri ortaya çıktı

Bursa’da orman yangını söndürmeye giderken kaza yaparak yaşamını yitiren üç kişiden ikisi kameralara böyle yansıdı.

Trump yönetimi, federal çalışanların iş arkadaşlarını “kendi dinlerinin doğruluğuna” ikna etmesine izin verecek

Trump yönetimi, federal çalışanların iş arkadaşlarını “kendi dinlerinin doğruluğuna” ikna etmesine izin verecek

Almanya, Filistin Devletini Tanımayı Gündeme Almadı

Başbakan Merz, Netanyahu ile görüşmesinde Filistin’in tanınmasının gündemlerinde olmadığını aktardı.