Bursa’da Et Çiftliğinde Yangın

Mustafakemalpaşa’daki Et Üretim Çiftliğinde Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde bulunan bir et üretim çiftliğinde meydana gelen yangın, itfaiye ekipleri tarafından hızla söndürüldü.

Mustafakemalpaşa’ya bağlı Fevzidede Mahallesi Ayazma mevkisinde bulunan 10 dönümlük et üretim çiftliğinde, henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı yangın çıktı.

Çiftlik çalışanlarının durumu bildirmesi üzerine, olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi.

Yangın sırasında saman balyalarının da alev aldığı ve hayvanların kurtarılma çabaları sırasında üç büyük baş hayvanın çiftlik yanındaki kanala düşerek boğulduğu belirtildi.

Hızlı bir şekilde kontrol altına alınan yangın, çiftlikte maddi hasara yol açtı.

Related Posts

Şam heyetine Gaziantep’te lüks karşılama

AKP’li Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şam Belediyesi heyetini ağırladı. 30 kişilik heyetin beş gün boyunca birinci sınıf restoranlarda yemek yiyip tekne turu yaptığı gezi için 748 bin TL harcadı.

Ceyhan’da Motosiklet Kazası: Bir Ölü

Adana Ceyhan’da motosikletle çarpışan otomobilin sürücüsü ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı, hayatını kaybetti.

Kayıp Alzheimer Hastası Bulundu

Burdur’da kaybolan 83 yaşındaki Emine P, arazide sağ olarak bulundu. Sağlığı iyi.

Dervişoğlu, Ulvi Batu’nun Cenazesine Katıldı

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Ulvi Batu’nun cenaze törenine katılarak başsağlığı diledi.

Mihalgazi’de Sakarya Nehri’nde 2 Kayıp

Eskişehir’in Mihalgazi ilçesinde Sakarya Nehri’ne giren 2 kişi kayboldu, arama çalışmaları başlatıldı.

Erdoğan üstüne gitti milli futbolcu Kaan Ayhan mahçup yanıtladı: Eve gidince konuşalım

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile milli futbolcu Kaan Ayhan arasında gülümseten bir diyalog yaşandı. Ayhan’a, “Kaan sende kaç çocuk var?” diye soran Cumhurbaşkanı Erdoğan, “2” yanıtını alınca, “Ama durmak yok, yola devam. Değil mi?” ifadelerini kullandı.