Trump saldırısını bilen kahin: “Yeni Papa felaket getirecek”

Donald Trump’a Yönelik Suikast Girişimini Önceden Tahmin Eden Kahin, Son Öngörüsünü Açıkladı

ABD Başkanı Donald Trump’a yönelik suikast girişimini önceden tahmin ettiğini iddia eden bir kahin, son öngörüsünü açıkladı.

Papaz olan Brandon Dale Biggs, 2014 yılında Tanrı’nın kendisine Deccal’in yanında duracak bir sonraki Papa’nın vizyonunu gösterdiğini ve bunun sonun başlangıcını işaret ettiğine inandığını söyledi.

Biggs, Papa Francis’in vefatıyla birlikte vizyonunun yeniden anlam kazandığını ileri sürdü.

“Bir Sonraki Papa’yı Açıkça Gördüm”

Rüyasında bir sonraki papayı açıkça gördüğünü ileri süren Papaz, onu zayıf, beyaz tenli ve geleneksel papalık kıyafetleri giymiş biri olarak tanımladı.

İngiliz gazetesi Daily Mail’in haberine göre, kahinin öngörüsünde tamamen beyazlar içindeki Papa, İncil’de aldatıcı olarak tasvir edilen ve Kıyamet Günü’nden önce ortaya çıkacağı öngörülen Deccal’in yanında, koyu renkli giysiler içinde duruyordu.

Kilise İçin Önemli Bir Figürün Öleceğini Biliyordu

Biggs, vizyonunun ne anlama geldiğine dair net bir yorum sunmadı ancak 2025’in başında Tanrı’dan aldığını iddia ettiği ve bağlantılı olduğuna inandığı bir mesaja işaret etti.

Papazın iddiasına göre, yılın başında kilisedeki büyük otorite figürlerinden birinin öleceğini biliyordu.

Trump’a Suikast Girişimini Bilmşti

Nisan 2024’te, Pensilvanya’nın Butler kentinde Trump’a yönelik suikast girişiminden üç ay önce yayınlanan bir videoda Biggs, saldırıyı önceden tahmin etmiş gibi görünüyordu.

Trump’tan bahsederken, “Kurşun kulağının yanından geçti ve kafasına o kadar yaklaştı ki kulak zarını patlattı” ifadelerini kullanmıştı.

Cenazeye, ABD Başkanı Trump, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenski ve İtalya Başbakanı Giorgia Meloni gibi çok sayıda dünya liderinin katılması bekleniyor.

Related Posts

Fatih Erbakan’dan ‘erken seçim’ çağrısı!

Partisinin İl başkanları toplantısı öncesi yaptığı açıklamada ‘erken seçim’ çağrısı yapan YRP lideri Fatih Erbakan, “Bu saatten sonra sizin yapacağınız en iyi iş, 2026 ilkbaharında seçim sandığını milletin önüne getirmektir. Yüzde 29’la orada oturamazsınız. Daha fazla milleti oyalamayın, bir an evvel bu seçim sandığını getirin” dedi.

5 yaşındaki Aslı köyünü felaketten kurtardı

Burdur’da 5 yaşındaki Aslı köyünü felaketten kurtardı, itfaiye tarafından ödüllendirildi.

Şarjdaki telefonla oynarken yıldırım çarptı: Bu pozisyon hayatını kurtardı

19 yaşındaki genç bir kadın, gök gürültülü fırtına sırasında odasında şarja takılı telefonuyla oynadığı sırada yıldırım çarptı. Genç kadın, adını bile hatırlayamadı; sağ kalması ise doktorlara göre o anki pozisyonuna bağlı…

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tatar mevkidaşı ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tataristan Cumhurbaşkanı Rüstem Minnihanov’u AK Parti Genel Merkezi’nde kabul etti.

Mehmet Murat Çalık’a peş peşe biyopsi

Tutuklu bulunan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’a kısa süre içinde peş peşe biyopsi işlemleri uygulanması, sağlık durumuna ilişkin endişeleri artırdı. Avukatı, yapılması muhtemel cerrahi müdahalenin ciddi ve kalıcı sağlık riskleri taşıdığını açıkladı.

Belçika’da aşırı sıcaklar için 35 derecelik uyarı yapılmıştı: Brüksel bugün 40 dereceyi gördü

Belçika Kraliyet Meteoroloji Enstitüsü (RMI), 1-3 Temmuz tarihlerinde ülke genelinde 35 dereceyi aşacak sıcaklıkların tehlikeli seviyelere ulaşabileceğini bildirerek, “turuncu alarm” verdi. Brüksel’de hava sıcaklığının 40 dereceye kadar çıktığı görüldü.