Üsküdar’da ‘evimin önüne çöp attın’ kavgası cinayetle bitti

Zeynep Kamil Mahallesinde Yaşanan Bıçaklı Saldırı Olayı

Olay, Zeynep Kamil Mahallesi Dr. Fahri Atabey Caddesi’nde saat 01.30 sularında meydana geldi. İddiaya göre, Kenan Hamarat ve komşusu arasında çöp atma konusunda çıkan bir anlaşmazlık sonucunda bir tartışma başladı. Tartışmanın kısa sürede büyümesiyle Kenan Hamarat, kendisini takip eden şahıs tarafından bir restoranda bıçaklandı.

Olayın bildirilmesi üzerine, hızla olay yerine polis ekipleri ile sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan Kenan Hamarat, ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırıldı fakat ne yazık ki tüm çabalara rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından kaçan şüpheli bir süre sonra teslim olmak için emniyete gitti. Şüpheli, Üsküdar İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis ekipleri tarafından gözaltına alındı ve polis ekipleri olay yerinde detaylı incelemelerde bulundu. Soruşturma ise hala devam etmektedir.

Related Posts

Belçika’da aşırı sıcaklar için 35 derecelik uyarı yapılmıştı: Brüksel bugün 40 dereceyi gördü

Belçika Kraliyet Meteoroloji Enstitüsü (RMI), 1-3 Temmuz tarihlerinde ülke genelinde 35 dereceyi aşacak sıcaklıkların tehlikeli seviyelere ulaşabileceğini bildirerek, “turuncu alarm” verdi. Brüksel’de hava sıcaklığının 40 dereceye kadar çıktığı görüldü.

Yılın ilk hasadı başladı, tarladaki mahsul çiftçinin yüzünü güldürdü

Kilis’te kentin önemli gelir kaynaklarından biri olan ve yaklaşık 54 bin dekarda ekilen biberin hasadına başlandı.

Tayland’ı karıştıran telefon görüşmesi: Başbakan hakkında görevden uzaklaştırma kararı

Tayland Başbakanı Paetongtarn Shinawatra’nın eski Kamboçya Başbakanı Hun Sen gizli bir telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. Gizli görüşme haberinin basını yansıması üzerine harekete geçen Anayasa Mahkemesi, Shinawatra’yı görevden uzaklaştırdı.

Elon Musk: ABD’nin ulusal devlet borcu konusunda Demokratlar da Cumhuriyetçiler de başarı elde edemedi

Dünyanın en büyük ekonomisi olan Amerika Birleşik Devletleri’nin devlet borcu, 1977’den bu yana artıyor

ABD’den İsrail’e yüzlerce milyon dolarlık silah satışı

ABD Dışişleri Bakanlığı, İsrail’e 510 milyon dolarlık silah satışını onayladı. Karara göre, İsrail’e mühimmat güdüm paketi ve ilgili destek ekipmanları temin edilecek.

Kabataş liseli Deniz, 30 üniversiteyi peşine taktı

Kabataş Erkek Lisesi’nde 12. sınıf öğrencisi Deniz Güler, dünyanın önde gelen üniversitelerini peşinden koşturdu. ABD, Kanada ve Avrupa’daki 30 üniversiteden burslu kabul alarak tarihe geçen Güler, tercihini ise ABD’den yana kullandı.