Beylikdüzü’nde alkollü mekanda kavga: 2 ağır yaralı, 3 gözaltı

Beylikdüzü Marina’da Meydana Gelen Kavga!

Geçtiğimiz gece Beylikdüzü Marina’da meydana gelen olayda alkollü bir mekanda bulunan arkadaş grubu, diğer müşterileri rahatsız ederek taşkınlık yaptı. İşletme çalışanları grubu uyararak dışarı çıkarmak istediğinde ise tartışma çıktı ve kavga başladı.

Olay yerine polis ve acil sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri kavga nedeniyle toplanan kalabalığı dağıtırken, yapılan kontrollerde 2 kişinin ağır yaralandığı belirlendi ve hemen ambulanslarla hastanelere sevk edildi.

Polis, kavgaya karıştığı tespit edilen 3 kişiyi gözaltına alarak soruşturmaya devam ediyor.

Related Posts

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Celal Bayar’ı andı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 3’üncü Cumhurbaşkanı Celal Bayar’ı vefatının 39’uncu yılında rahmetle andı.

Dışişleri’nden Süleymaniye açıklaması: Vatandaşlarımız için tedbir alındı

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Süleymaniye’deki çatışmalara dair açıklama yaptı.

Ali Erbaş’ın kızı tartışma yarattı… Üniversite doğruladı

Düzce Üniversitesi, Odatv’de yer alan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kızı Şeyda Küçük’ün, “Küsurat farkıyla” Düzce İlahiyat Fakültesi’nin kadrosuna alındığı haberi için tekzip metni yolladı. Ancak üniversite Küçük’ün “Küsurat farkıyla” kadroya alındığını yalanlayamadı.

Dışişleri Bakanlığı: Süleymaniye’deki gelişmeleri yakından takip ediyoruz

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli, “Süleymaniye’deki gelişmeleri, Irak’ın istikrarı ve huzuru ile vatandaşlarımızın can güvenliğini yakından takip ediyoruz” dedi.

Aydın’da bir koyun aynı anda 8 kuzu doğurdu

Aydın’ın Karacasu ilçesinde hayvancılıkla uğraşan Servet Alıcık’a ait bir koyun, ender görülen bir doğumla aynı anda 8 kuzu dünyaya getirdi. İlçeye bağlı Dereköy Mahallesi’nde yaşanan olayda, hem koyunun hem de yavruların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ordu’da üreticilerin fındık kurutma mesaisi başladı

Ordu’da fındık hasadı devam ederken, ürünlerini toplayan üreticilerin harmanlarda fındık kurutma mesaisi başladı.