Edirne’de Köpek Yavruları Çöp Konteynerine Atıldı

Edirne’deki Sokak Hayvanları Barınağı’nda Tedavi Gören Şirin Köpek Yavruları

Edirne’de bulunan Sokak Hayvanları Barınağı’nda, bir personel tarafından çöp konteynerine bırakılan 4 tatlı köpek yavrusu, duyarlı hayvanseverler tarafından kurtarıldı ve veteriner kontrolünden geçirildi.

Barınağı ziyaret eden bazı hayvanseverler, çöp konteynerini karıştırırken poşetin içinde canlı köpek yavrularını fark etti ve hemen harekete geçtiler.

Barınağa getirilen şirin yavrulara, barınak çalışanları tarafından mama ve su verildi ve bu duygusal anlar cep telefonlarıyla kaydedilerek sosyal medya platformlarında paylaşıldı.

Olayın barınaktaki bir personel tarafından gerçekleştirildiği ortaya çıkarken, Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Ertuğrul Tanrıkulu, barınağı ziyaret ederek detaylı bir inceleme yaptılar.

Akın ve Tanrıkulu, hayvansever derneklerinin temsilcileriyle bir araya gelip taleplerini dinledi ve gerekli adımları atmaya söz verdiler.

Olayla ilgili belediye tarafından soruşturma başlatılırken, ilgili personel hakkında da gereken işlemler yapıldı ve görevden alındı.

Küçük köpek yavruları ise, 22 Dost Eli Derneği tarafından tedavi edilmeleri için hemen veterinere götürüldü. Sağlıklarına kavuşmaları için her türlü çaba gösterilecek.

Related Posts

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sivas’ta Cuma Namazı Kıldı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Sivas’ta çeşitli programlara katılmak üzere bulunduğu sırada Divriği Ulu Camii’ni ziyaret ederek Cuma Namazı kıldı ve partililere seslendi.

Balıkesir’de uyuşturucu operasyonu: Bir kişi tutuklandı

Balıkesir’de uyuşturucu ticareti yapanlara yönelik operasyon yapıldı. Operasyonda beş kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlardan biri tutuklandı.

Sivas’ta otluk yangını

Sivas’ta otluk alanda yangın çıktı. Yangında bir kulübe zarar gördü.

Arabanın arka koltuğunda anneanne oldu

46 yaşındaki kadın, kızının doğum sancıları nedeniyle evine geldiği sırada hiç beklemediği bir görev üstlendi: Arabanın arka koltuğunda torununu dünyaya getirdi.

O ülkeden Filistin’e 100 tonluk gıda sevkiyatı

Birleşmiş Milletler’in (BM) desteklediği gözlem kuruluşu Entegre Gıda Güvenliği Aşama Sınıflandırması’nın (IPC) Gazze’deki kıtlığı teyit eden raporunun ardından Pakistan Ulusal Afet Yönetimi Kurumu (NDMA), sosyal medya hesabından açıklamada bulundu …

Xi Jinping Tibet’i Ziyaret Etti

Xi Jinping, Tibet’in 60. kuruluş yıl dönümünü kutladı ve halka veda etti.