İstanbul’da balıkçılar buldu: İmha edildi

İstanbul’un Şile ilçesinde Denizde Bulunan Eğitim Mayını İmha Edildi

İstanbul’un Şile ilçesinde denizde bulunan eğitim mayını, güvenlik güçleri tarafından imha edildi. Şile Limanı’nda bir cisim gören balıkçılar durumu yetkililere bildirdi. Olay yerine polis, sağlık, itfaiye, Sahil Güvenlik ve Su Altı Savunma Grup Komutanlığı (SAS) ekipleri sevk edildi ve yapılan incelemede cismin eğitim mayını olduğu belirlendi.

Güvenlik tedbirleri kapsamında bölgeye araç ve yaya girişi geçici olarak kapatıldı. Eğitim mayını, Sahil Güvenlik ve SAS ekipleri tarafından Şile açıklarında etkisiz hale getirildi.

Related Posts

Tayland’ı karıştıran telefon görüşmesi: Başbakan hakkında görevden uzaklaştırma kararı

Tayland Başbakanı Paetongtarn Shinawatra’nın eski Kamboçya Başbakanı Hun Sen gizli bir telefon görüşmesi yaptığı ortaya çıktı. Gizli görüşme haberinin basını yansıması üzerine harekete geçen Anayasa Mahkemesi, Shinawatra’yı görevden uzaklaştırdı.

Elon Musk: ABD’nin ulusal devlet borcu konusunda Demokratlar da Cumhuriyetçiler de başarı elde edemedi

Dünyanın en büyük ekonomisi olan Amerika Birleşik Devletleri’nin devlet borcu, 1977’den bu yana artıyor

ABD’den İsrail’e yüzlerce milyon dolarlık silah satışı

ABD Dışişleri Bakanlığı, İsrail’e 510 milyon dolarlık silah satışını onayladı. Karara göre, İsrail’e mühimmat güdüm paketi ve ilgili destek ekipmanları temin edilecek.

Kabataş liseli Deniz, 30 üniversiteyi peşine taktı

Kabataş Erkek Lisesi’nde 12. sınıf öğrencisi Deniz Güler, dünyanın önde gelen üniversitelerini peşinden koşturdu. ABD, Kanada ve Avrupa’daki 30 üniversiteden burslu kabul alarak tarihe geçen Güler, tercihini ise ABD’den yana kullandı.

İran’da İsrail saldırıları sonucu hayatını kaybedenlerin sayısı artıyor

İran Yargı Erki Sözcüsü Asgar Cihangir, İsrail’in İran’a saldırılarında yaşamını yitiren sivillerin sayısının 935’e çıktığını bildirdi. İranlı yetkili yaralı sayısı hakkında ise bilgi vermedi.

Rusya ve ABD istihbaratlarının başkanları görüştü

ABD ve Rusya’nın dış istihbarat servisleri başkanları bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. İki isim, görüşmede diyaloğu sürdürme kararı aldı.