Bakanlık boğulma riski taşıyan ürün toplatılıyor

Sahte Ürünler ve Güvensiz Ürünler Hakkında Son Gelişmeler!

Vatandaşların sağlıklarını korumak adına gerçekleştirilen denetimler aralıksız devam ediyor. Tarım ve Orman Bakanlığı sahte ürünlerle ilgili bilgilendirme yaparken, Ticaret Bakanlığı ise güvensiz ürünler konusunda uyarılarda bulunuyor. Son olarak, çocuk ürünleriyle ilgili önemli bir karar alındı.

Cigit Concept Eşofman Altı Artık Yasak!

Ticaret Bakanlığı, “Cigit Concept” markalı bir çocuk eşofman altının piyasaya sunumunu yasakladı. Ürün, güvensiz olduğu gerekçesiyle piyasadan toplatılacak.

Boğulma ve Yaralanma Riski Taşıyor!

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, söz konusu eşofman altının “kordon gerekliliklerini karşılamadığı” ifade edildi. Ürünün boğulma, yaralanma ve sağlık riski taşıdığı belirtilerek ebeveynler uyarıldı.

Bakanlık açıklaması:

Related Posts

Meloni’yi eleştiren hayalet kostümlü vekil yaka paça meclisten atıldı

Dünyanın neresine giderseniz gidin parlamentolardaki kavgalar bitmiyor. Bu defa dikkat çekici tartışmanın adresi İtalya oldu. İtalya’da Diu Europa grubu üyesi milletvekili Riccarda Magi, Giorgia Meloni yönetimini hayalet kostümüyle eleştirince meclisten yaka paça dışarı atıldı

NATO Genel Sekreteri Rutte’den ‘savunmaya daha fazla yatırım’ çağrısı

Antalya’da düzenlenen NATO Gayriresmi Dışişleri Bakanları Toplantısı’nda konuşan NATO Genel Sekreteri Mark Rutte, toplantının asıl odak noktasının savunma harcamalarını artırmak olduğunu vurgulayarak basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Bilal Erdoğan’dan ‘Fenerbahçe’ açıklaması! Başkan adayı olacak mı?

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Fenerbahçe Kulübü Başkanlığı’na aday olmayı düşünmediğini belirterek, “Söz konusu bile değil, hiç işim olmaz” dedi.

Nekbe Zulüm 1948’de başladı

Kadın, çocuk demeden binlerce Filistinli 15 Mayıs 1948’de yanlarına evlerinin anahtarını alarak topraklarını terk etti. Tarihe Nekbe, yani büyük felaket olarak not düşülen o gün, 77 yıl sürecek bir zulmün de başlangıcı oldu. Yeni Şafak, Nekbe’nin yıldönümünde ülkesinden ayrılmak Dünya Hüseyn Salih ile görüştü. Zulümden kaçarken yolda dünyaya gelen Salih, ailesiyle birlikte oradan oraya sürüklendi. Şimdi Suriye’de bir mülteci kampında yaşayan Salih, “Vatanımı fotoğraflarda gördüğüm için çok üzülüyorum. Sadece toprağımızı değil çocukluğumuzu da çaldılar. Orası bizim vatanımız ve bir gün muhakkak geri döneceğiz” dedi.

CANLI BLOG | Barış için diplomasi trafiği: İstanbul’da Rusya-Ukrayna görüşmeleri Dolmabahçe’de başlayacak

CANLI BLOG | Barış için diplomasi trafiği: İstanbul’da Rusya-Ukrayna görüşmeleri Dolmabahçe’de başlayacak

Özgür Özel’den İmamoğlu’na ziyaret

Özel dün Silivri’de gerçekleştirdiği mitingin ardından bugün de görevden alınan İBB Başkanı İmamoğlu’nu ziyaret edecek.