Üzerine ağaç devrilen genç oyuncu İbrahim Yıldız yoğun bakımda

Kartal’da fırtına nedeniyle devrilen ağacın altında kalarak yaralanan oyuncu İbrahim Yıldız’ın tedavisi sürüyor.

Sinema, dizi ve tiyatro oyuncusu İbrahim Yıldız, önceki gün Orta Mahalle Nur Sokak’ta fırtına sebebiyle yola sürüklenen plastik tabureyi yakalamak isterken devrilen ağacın altında kaldı. Çevredekilerin müdahalesiyle ağacın altından çıkarılan 27 yaşındaki oyuncuya ilk müdahale olay yerinde sağlık ekiplerince yapıldı.

Ambulansla Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne götürülen ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu bildirilen Yıldız’ın yoğun bakımdaki tedavisi devam ediyor.

İBRAHİM YILDIZ KİMDİR

Yıldız, Muhteşem Yüzyıl, Duy Beni, Bir Zamanlar Kıbrıs, Kuzey Yıldızı, Tek Yürek ve Tombala dizileri ile 2018 yılında gösterime giren savaş ve aksiyon filmi Keşif’te rol almıştı.

Yıldız, 2019’da sahnelenen Miletos Güzeli ile 2020’daki Ezop adlı tiyatro oyunlarının kadrosunda yer bulmuştu.

Related Posts

Ali Erbaş’ın kızı tartışma yarattı… Üniversite doğruladı

Düzce Üniversitesi, Odatv’de yer alan Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş’ın kızı Şeyda Küçük’ün, “Küsurat farkıyla” Düzce İlahiyat Fakültesi’nin kadrosuna alındığı haberi için tekzip metni yolladı. Ancak üniversite Küçük’ün “Küsurat farkıyla” kadroya alındığını yalanlayamadı.

Dışişleri Bakanlığı: Süleymaniye’deki gelişmeleri yakından takip ediyoruz

Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Keçeli, “Süleymaniye’deki gelişmeleri, Irak’ın istikrarı ve huzuru ile vatandaşlarımızın can güvenliğini yakından takip ediyoruz” dedi.

Aydın’da bir koyun aynı anda 8 kuzu doğurdu

Aydın’ın Karacasu ilçesinde hayvancılıkla uğraşan Servet Alıcık’a ait bir koyun, ender görülen bir doğumla aynı anda 8 kuzu dünyaya getirdi. İlçeye bağlı Dereköy Mahallesi’nde yaşanan olayda, hem koyunun hem de yavruların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Ordu’da üreticilerin fındık kurutma mesaisi başladı

Ordu’da fındık hasadı devam ederken, ürünlerini toplayan üreticilerin harmanlarda fındık kurutma mesaisi başladı.

ABD’den Türkiye’ye net F-35 mesajı

ABD’de Demokrat Chris Pappas’ın öncülük ettiği 40 kişilik bir temsilci grubu, Dışişleri Bakanı Marco Rubio’ya gönderdiği mektupta, hükûmeti Türkiye’nin “ABD’nin ulusal güvenliğiyle ilgili yasa ve politikaları ihlal etmeye devam etmesini engellemeye …

Galatasaray yeni Muslera’sını Portekiz’de buldu

Galatasaray, kaleci arayışlarını Portekiz’deki Porto takımında sürdürüyor. Manchester City’nin file bekçisi Ederson’da mutlu sona henüz ulaşamayan sarı kırmızılılar, Porto’da forma giyen Diogo Costa’ya 20 milyon euro ve bonuslar içeren bir teklif sundu. Eğer Ederson transferi gerçekleşmezse, Galatasaray’ın birinci alternatifi Diogo Costa olacak.